vineri, 15 mai 2009

Din categoria "gradina mea de vara" e in balcon....


Din dorinta de putin verde si de mai multa savoare in mancaruri, iata ce s-a intamplat in balconul personal: salvie, coriandru, busuioc, cimbru, tarhon, patrunjel..... si altele. Numai rozmarinul nu doreste sa rasara :(. Oare Mozart ajuta?

Gradinarit la scara mica dar cu efecte mari pentru pisihic, pentru amatori de "bio" si pentru mancarea gatita la ore la care nu gasesti pe nimeni in piata. Ultima realizare de week-end: marar, patrunjel si leustean bio - in traditionala ciorba, busuioc in salata, cimbru la friptura si intr-o tarta cu dovlecel si ciuperci dupa o reteta adaptata din "Good food", si mai putin inspirat: ceai de salvie.
Sa vedem ce inspiratie ne mai aduce si week-end-ul asta !!!

3 comentarii:

  1. Daca tot nu s-a oferit nimeni sa-mi dea o gradina pe mana, astept sa ma inviti si pe mine in balconul tau sa-ti completez aromele din ghiveci cu un pic de... ghimbir :) Mai ales ca vine vara si niste ceai bio cu aroma de ghimbir si multa, multa gheata ar merge la fix!

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate, ghimbir-ul nu prea merge la noi, e prea pretentios. Cred ca i-ar trebui o sera si ceva mai mult spatiu decat balconul meu minuscul. Dar apreciez initiativa si astept si alte sugestii :).

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.click.ro/actualitate/prinsi-cu-sera-de-cannabis-pe-balcon

    RăspundețiȘtergere